Një grua raportoi se tre persona të panjohur i kanë grabitur me forcë çantën dhe tri unaza - NACIONALE

Një grua raportoi se tre persona të panjohur i kanë grabitur me forcë çantën dhe tri unaza

1 javë më parë

nga NACIONALE

Një grua ka raportuar se deri sa ishte në oborrin e Spitalit Rajonal në Pejë, tre persona të panjohur, i kanë grabitur me forcë çantën e krahut dhe tri unaza argjendi.

Nuk raportohet për të lënduar ndërsa rasti është duke u hetuar.

GRABITJE

Rr. Nëna Terezë, Pejë 18.09.2022 – 20:00. Viktima femër kosovare ka raportuar se deri sa ishte në oborrin e Spitalit Rajonal Pejë, tre persona të panjohur, i kanë grabitur me forcë çantën e krahut dhe tri unaza argjendi. Nuk raportohet për të lënduar. Rasti është duke u hetuar.

Lajme të ngjashme