Nga sot pritet të ketë përmirësim të reduktimeve me rrymë - NACIONALE

Nga sot pritet të ketë përmirësim të reduktimeve me rrymë

9 muaj më parë

nga NACIONALE

Duke filluar nga sot pritet të ketë përmirësim të reduktimeve të rrymës në Kosovë.

Kështu ka bërë të ditur për KosovaPress zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala.

Sipas tij, ky përmirësim i furnizimit me energji eklektike vije në bazë të informatave që kanë nga KEK-u, si rezultat i rikthimit nga remonti të njësisë B2 të Termostatit Kosova B.

“Kufizimet e energjisë elektrike janë vazhdimisht që nga e hëna e kaluar deri sot, kanë qenë rreth dy orë. Presim që të ketë përmirësim pasi që në bazë të informatave që kemi nga KEK-u pritet të rikthehet nga planifikimi mirëmbajtja e planifikuar vjetore, njësia B2 e Termostatit Kosova B dhe do ta stabilizojë mjaftë situatën”, thotë ai.

Buzhala thotë se aplikacioni eKesco është ndër më të suksesshmit për tu informuar qytetarët për reduktimet.

Sa i përket vonesave të rrymës që po ndodhin nganjëherë, ai thotë se shkak është volumi i madh i shkyçjeve të daljeve.

Lajme të ngjashme