Ministria e Industrisë me vendim të ri për çmimin e naftës - NACIONALE

Ministria e Industrisë me vendim të ri për çmimin e naftës

3 javë më parë

nga NACIONALE

Ministria e Industrisë e Ndërmarrsisë, ka vendosur masa të tjera mbrojtësë për produktet e karburanteve.

Sipas këtij vendimi të publikuar nga MINT-i, marzha tregtare maksimale e lejuar e shtijes me shumicë është 2 eurocentë për litër. Ndërsa çmimi maksmal i lejuar i shtijes me pakicë është dymbëdhjetë eurocentë për litër.

“Vendoset rregullimi i çmimeve dhe caktohen masat e tjera mbrojtëse për produtet e naftës të përdorshme në transport si vijon:

  1. Marzha Tregtare maksimale e lejuar e shitjes me shumicë është dy eurocentë përlitër;
  2. Çmimi maksimal i lejuar i shtijes me pakicë është dymbëdhjetë eurocentë për litër”, thuhet në vendimi e MINT-it.

Këto masa janë të vlefshme 30 ditë.

Lajme të ngjashme