Menaxhmenti i KEK-ut shantazhohet përmes email-it - NACIONALE

Menaxhmenti i KEK-ut shantazhohet përmes email-it

2 javë më parë

nga NACIONALE

Përmes një emaili, është shantazhuar menaxheri i institutit INKOS në KEK.

Ai ka njoftuar se kjo ka ndodhur nga një adresë anonime, ku i ka ardhur një emali me përmbajtje shantazhi për ankuesin dhe menaxhmentin e KEK-ut

Në lidhje me rastin ende nuk është raportuar për të arrestuar.

“Ankuesi mashkull kosovar menaxher i institutit INKOS në KEK ka njoftuar se nga një adresë anonime i ka ardhur një emali me përmbajtje shantazhi për ankuesin dhe menaxhmentin e KEK-ut. Lidhur me rastin përveç njësive të hetuesisë është njoftuar edhe njësia e Krimeve Kibernetike”, thuhet në raportin e policisë.

Lajme të ngjashme