Mehaj: Kosovës i shtohen specialistët e parë për sulme ajrore - NACIONALE

Mehaj: Kosovës i shtohen specialistët e parë për sulme ajrore

2 javë më parë

nga NACIONALE

Ministri i mbrojtjes, Armend Mehaj, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se Forcës së Sigurisë së Kosovës, i janë shtuar specialistët e parë për sulme ajrore.

Krejt kjo si meritë e një bashkëpunimi dhe partneriteti në mes FSK-së si dhe Gardës Kombëtare të Ioëa-s.

Postimi i ministrit:

Forcës së Sigurisë së Kosovës i shtohen edhe specialistët e parë për sulme ajrore

Bashkë me kursantët e Gardës Kombëtare të Ioëa-s, dy ushtarakët tanë përfunduan me sukses të lartë kursin e sulmimit ajror dhe rrugëzbulimit.

Ky kurs tejet sfidues teston forcën, shkathtësinë, qëndrueshmërinë, besimin dhe aftësinë e kursantëve për të performuar në lartësi gjatë operacioneve luftarake.

Falënderim dhe mirënjohje e thellë për partnerët tanë, Gardën Kombëtare të Ioëa-s për këtë mundësi të shkëlqyer, sikur edhe gjithë mbështetjen e mbi një dekade.

Lajme të ngjashme