Lista Vjosa sot e mban Kuvendin e parë zgjedhor - NACIONALE

Lista Vjosa sot e mban Kuvendin e parë zgjedhor

2 javë më parë

nga NACIONALE

Lista Vjosa sot pritet të mbajë kuvendin e parë zgjedhor.

Në këtë kuvend, Lista Vjosa pritet që të konstituojë organet e partisë dhe statutin.

Kuvendi fillon në ora 17:00 dhe mbahet në një nga hotelet luksoze të Prishtinës.

“Partia Guxo, si një parti e re në skenen politike kosovare mban kuvendin e I-rë zgjedhor dhe konstituiv të organeve të Partisë dhe statutit të Partisë. (Hotel Emerald, ora 17:00)”, thuhet në njoftim.

Lista Vjosa apo tani Guxo ka për kryetare Donika Gërvalla – Schwarz.

Lista Vjosa ishte formuar nga presidentja Vjosa Osmani pas largimit të saj nga LDK-ja.

Lajme të ngjashme