Krerët e Këshillit Prokurorial dhe Gjyqësor raportojnë sot në Komisionin për Barazi Gjinore - NACIONALE

Krerët e Këshillit Prokurorial dhe Gjyqësor raportojnë sot në Komisionin për Barazi Gjinore

5 ditë më parë

nga NACIONALE

Kreu i Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe kreu Këshillit Prokurorial të Kosovës raportojnë sot para deputetëve të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione, pas rasteve të fundit të dhunimit.

Raportimi i tyre fillon nga ora 10:00.

Raportimi i KGJK-së dhe KPK-së, vjen pas dhunimit të 11-vjeçares në Prishtinë.

Deri më tani janë arrestuar 11 persona për dhunimin e saj.

Lajme të ngjashme