Ministria e Nagavcit i nis vendim për 31 shtator, datë që nuk ekziston – ish-këshilltari i Kurtit i bën horë - NACIONALE

Ministria e Nagavcit i nis vendim për 31 shtator, datë që nuk ekziston – ish-këshilltari i Kurtit i bën horë

1 vit më parë

nga NACIONALE

Ish-këshilltari i kryeministrit Kurti, Durim Berisha, përmes një postimi në Facebook, ka kritikuar ashpër ministren Nagavci dhe stafin e saj në lidhje me ‘paditurinë’ e tyre për njoftimin për aprovim në heshtje të një kërkese të tij nga MASHT-i.

Berisha ka treguar se si për 45 ditë nuk është dorëzuar asnjë shkresë, kësisoj kërkesa është aprovuar në heshtje, duke shënuar datën 31.09.2022 e cila nuk ekziston në kalendar.

Ai ka thënë se Arbërie Nagavci dhe stafi i saj nuk e dinë se ajo mund të "nxjerrë vendime" e t'i nënshkruaj kur të dojë, por afatet fillojnë të rrjedhin diten që ai vendim i dorëzohet palës.

"Dorëheqja nuk mjafton!" - ka thënë Berisha mes tjerash.

Potimi i plotë:

Lajme të ngjashme