Gjoshi i PDK-së: Kurti nuk është duke dëshiruar zgjidhjen - qëllimi i tij është sundimi mbi sindikatat - NACIONALE

Gjoshi i PDK-së: Kurti nuk është duke dëshiruar zgjidhjen - qëllimi i tij është sundimi mbi sindikatat

1 vit më parë

nga NACIONALE

Anëtari i PDK-së, Betim Gjoshi, i ka quajtur “luftë” veprimet e kryeministrit Kurti kundër sindikatave.

Ai ka thënë se kjo përbën një pasqyrë e dobësisë dhe rënies së vazhdueshme të tij.

Sipas Gjoshit, asnjë politikan nuk e ka humbur me shpejtësi kaq të madhe mbështetjen e qytetarëve duke e akuzuar se po refuzon të gjejë zgjidhje për kërkesat e sindikalistëve.

Lajme të ngjashme