Borell: Falënderoj të dy liderët - NACIONALE

Borell: Falënderoj të dy liderët

4 javë më parë

nga Lirim Krasniqi

Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Josep Borell, ka falënderuar të dy liderët lidhur me arritjen e marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë për dokumentet identifikuese.

Ai ka thënë se është shumë i lumtur që është arritur një zgjidhje evropiane, për lëvizjen e lirë mes Kosovës dhe Serbisë.

Borrell ka falënderuar të dy liderët me theks të veçantë presidentin serb për të cilin thotë se ka treguar përgjegjësi në lidership.

“Jam shumë i lumtur që kemi gjetur një zgjidhje evropiane që lehtëson lëvizjen e lirë mes Kosovës dhe Serbisë çka është në interes të të gjithë qytetarëve të Kosovës dhe Serbisë. Dua të falënderoj të dy liderët që e mundësuan këtë, në veçanti presidentin [Aleksandar] Vuçiq që ka treguar përgjegjësi në lidership sot”, tha ai. /Nacionale/

Lajme të ngjashme