Bie Instagram, mijëra raportues po përballen me probleme - NACIONALE

Bie Instagram, mijëra raportues po përballen me probleme

8 muaj më parë

nga Lirim Krasniqi

Në orën e fundit, qindra mijëra përdoruesit të Instagramit po përballen me probleme.

Ajo që kanë vënë re përdoruesit është se faqja kryesore nuk përditësohet.

Ata gjithashtu nuk janë në gjendje të hyjnë në llogaritë përkatëse, duke u kërkuar të regjistrohen përsëri me fjalëkalimet e tyre.

Disa përdorues janë në gjendje të hyjnë në llogaritë e tyre, por thonë kanë probleme me dërgimin e mesazheve.

Sipas faqes së internetit doëndetector.com, 86% e përdoruesve identifikojnë një problem me aplikacionin, 10 për qind me hyrjen dhe 4 për qind me faqen e internetit të platformës.

Lajme të ngjashme