“Ushtria amerikane rrëzon balonën e dyshuar të spiunazhit kinez” - NACIONALE

“Ushtria amerikane rrëzon balonën e dyshuar të spiunazhit kinez”

1 muaj më parë

nga Miranda Shala

Një zyrtar amerikan ka njoftuar se ushtria amerikane ka rrëzuar balonën e dyshuar të spiunazhit kinez mbi Oqeanin Atlantik.

Kujtojme se balona është parë për herë të parë në qiellin mbi Montana, në fillim të javës ndërsa kishte udhëtuar mes vendit deri të shtunën.

Është bërë e ditur se përpara rrëzimit të balonës, Administrata Federale e Aviacionit ka lëshuar një ndalesë tokësore për aeroportet në Wilmington, Charleston dhe Myrtle Beach.

Lajme të ngjashme