NATO vs Rusia: kush do të fitonte në një konflikt të mundshëm? - NACIONALE

NATO vs Rusia: kush do të fitonte në një konflikt të mundshëm?

1 javë më parë

nga Miranda Shala

Që kur Vladimir Putin nisi luftën në Ukrainë, NATO ka bërë përpjekje që të paraqesë një front të bashkuar kundër Rusisë.

Ndërkohë dihet se që nga tërheqja e Rusisë nga marrëveshja e grurit tensionet në detin e zi janë rritur në mënyrë drastike duke krijuar një rrezik real për përshkallëzim dhe një konflikti të mundshëm në det midis NATO-s e federatës ruse, e po ashtu takimi i fundit mes Kim Jong Un e Putin mund të sjellë rezultate jo shumë të pranueshme për SHBA-në.

Gjithsesi për të mos u ndalur shumë të arsye, të shohim se kush realisht do të mund të fitonte në një konflikt të mundshëm NATO-RUSI?

Lajme të ngjashme