BE-ja ka nisur t’i kthejë sharjet: Qysh e sulmuan Kurtin zyrtarët evropianë pas takimit? - NACIONALE

BE-ja ka nisur t’i kthejë sharjet: Qysh e sulmuan Kurtin zyrtarët evropianë pas takimit?

6 muaj më parë

nga Miranda Shala

Nga Bashkimi Evropian jemi mësuar të dëgjojmë vazhdimisht e vazhdimisht e vazhdimisht gjuhë serioze e së tepërmi diplomatike. Në lidhje me secilin çështje të mundshme.

Por, së mbrami – pasi gjërat nuk po shkojnë mirë veçanërisht në dialog me Kosovën – gjuha e tyre... ka rrëshqitur dhe ata kanë filluar ta shajnë në një mënyrë kryeministrin Albin Kurti.

Lajme të ngjashme