Rron Gjinovci: T’isha kanë kryetar i Kuvendit ia kisha bo Albinit “ulu, 1-sh e ki n’ditar” - NACIONALE

Rron Gjinovci: T’isha kanë kryetar i Kuvendit ia kisha bo Albinit “ulu, 1-sh e ki n’ditar”

1 javë më parë

nga NACIONALE

Rron Gjinovci, analist e moderator, ka shkruar një status të ri. Si përkrahës i kryeministrit Albin Kurti, ai që nga dje është inatosur pak me shefin e ekzekutivit rreth marrëveshjes për targa, që u arrit dje në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë.

Në postimin e para 2 orëve, z.Gjnovci ka shkruar se sikur të ishte kryetar i Kuvendit do të kishte një mesazh për Kurtin.

T’isha kanë kryetar i Kuvendit ia kisha bo Albini: Ulu, 1-sh e ki n’ditar” – shkruan moderatori Gjinovci.

Lajme të ngjashme