Mirena: Shfajësim i dhunës me justifikim “nën ndikimin e alkoolit” - shfajësim debilesk - NACIONALE

Mirena: Shfajësim i dhunës me justifikim “nën ndikimin e alkoolit” - shfajësim debilesk

11 muaj më parë

nga NACIONALE

Analisti Ilir Mirena, përmes një postimi në Facebook, e ka quajtur “banale” arsyetimin “isha nën ndikim të alkoolit” sa herë që sulmojnë gratë.

“Shfajësim debilesk” e ka quajtur Mirena tëndencën për arsyetime të tilla.

“Ky arsyetimi për këta burrat dhunues se po qellojnë ja të dehun ja të trëntë kur po i sulmojnë femrat është banal dhe ofendues për viktimat. Nëse e pranojmë këtë shfajësim debilesk, atëherë pse dhunuesit kur po qëllojnë të dehun ja të trentë s’po bënë kurrë vaki me tentu me i dhunu motrat a nanat e veta po gjithë do femra t’huja?” – tha Mirena mes tjerash.

Postimi i plotë:

Lajme të ngjashme