Tendenca e frikshme e dehumanizimit të Kurtit: Nuk po i mjaftojnë 51% të votave, dëshiron t'i kontrollojë edhe mediat - NACIONALE

Tendenca e frikshme e dehumanizimit të Kurtit: Nuk po i mjaftojnë 51% të votave, dëshiron t'i kontrollojë edhe mediat

1 javë më parë

nga Flakon Demaku

Gazetari Berat Buzhala në episodin e 18-të të emisionit “Ditari i Buzhalës” flet edhe për rëndësinë e lirisë së mediave, çeljen e syve nga ndërkombëtaret ndaj një populli pa kulturë në këtë drejtim dhe 51 përqindëshin e kryeministrit Kurti, i cili duket se nuk po e kënaq mjaftueshëm.

Ai krahason sfidat që mediet janë ballafaquar ndër vite me pushtetarë të ndryshëm dhe tendencën e dehumanizimit të gazetarëve që nga koha kur shumë njerëz hapën sytë ndaj rëndësisë së shtypit të lirë.

Absurdin më të madh këtu, gazetari Buzhala e sheh tek qeveria Kurti që ndonëse zotërojnë 51 për qind të votave, tendenca e kontrollit të medieve është pakrahasimisht më e lartë krahasuar me të gjitha qeveritë e së kaluarës.

Lajme të ngjashme