Policët e plagosur në Skenderaj janë Mërgim Geci dhe Enver Smakiqi - NACIONALE

Policët e plagosur në Skenderaj janë Mërgim Geci dhe Enver Smakiqi

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona nën dyshimin se kanë plagosur dy zyrtarë të Policisë së Kosovës në Skënderaj, ku i dyshuar është edhe ish-nënkryetar i Skenderajt, Nuredin Lushtaku.

Nacionale mëson se dy policët e plagosur janë, Mërgim Geci dhe Enver Smakiqi të cilët kanë pranuar trajtim mjekësor në QKUK.

Gazeta ka provuar të marrë përgjigje edhe nga QKUK, por të njejtit nuk kanë qenë të çasshëm.

Lajme të ngjashme