Pasuria e Haradinajt: Katër shtëpi, një villë e një kompani bashkë me Anitën - NACIONALE

Pasuria e Haradinajt: Katër shtëpi, një villë e një kompani bashkë me Anitën

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Ramush Haradinaj, kryetar i AAK-së, ka deklaruar një pasuri goxha të madhe në deklarimin vjetor të pasurisë.

Në regjistrin e publikuar nga Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit, Haradinaj ka deklaruar katër shtëpi, një villë dhe tokë e truall.

Në formularë, Haradianj ka deklaruar një veturë personale në vlere prej 19 mijë eurosh dhe një veturë tjetër në pronësi të gruas së tij, moderatorës së njohur Anita Haradinaj.

Po ashtu, çifti Haradinaj ka deklaruar pronësinë e një kompanie “HCC sh.p.k”, e cila sipas ARBK-së merret me “Zhvillimi e projekteve të ndërtimit”.

Lajme të ngjashme