Joseph: Është koha të vihet në tavolinë një vizitë në Zyrën Ovale për Osmanin - NACIONALE

Joseph: Është koha të vihet në tavolinë një vizitë në Zyrën Ovale për Osmanin

1 javë më parë

nga NACIONALE

Edward Joseph, profesor i njohur amerikan, ka shkruar një status, në të cilin ka komentuar telefonatën në mes presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani me James O’Brien, ndihmëssekretear i ShBA-së.

Sipas Joseph, kjo telefonatë përçoi një sinjal të fuqishëm të bashkërendimit mes ShBA-së dhe Kosovës.

Tutje, ai ka dhënë edhe një ide.

“Pas telefonatës së tyre, O'Brien dhe Osmani përçuan sinjal të fuqishëm të bashkërendimit ShBA - Kosovë për çështje kyçe. Në një moment shumë të rëndësishëm në marrëdhënie, është koha të vihet në tavolinë një vizitë në Zyrën Ovale për presidenten Osmani” – shkroi ai.

Lajme të ngjashme