Mirena ironizon: Kosova ka rritjen ekonomike më të madhe në Evropë - NACIONALE

Mirena ironizon: Kosova ka rritjen ekonomike më të madhe në Evropë

1 vit më parë

nga NACIONALE

Analisti Ilir Mirena, ka shkruar për ikjet e të rinjëve nga Kosova drejt vendëve perëndimore.

Mirena ka thënë se puntorët e marketeve të gjithë janë duke ndjekur kurse të gjuhës gjermane, duke ironizuar se këtë po e bëjnë për hobi, dhe jo për të ikur nga Kosova.

Krejt po thonë që veç per hobi po e mësojnë, se nuk e kanë për me ikë prej Kosovës - vendit me rritjen me të lartë ekonomike, n’rajon e n’kontinent”, ka shkruar Mirena.

Postimi i tij original:

K’tyre pak t’rinjve e t’rejave qe ende po punojne neper markete lirisht folnju gjermanisht. Te gjithe jane neper kurse te gjuhes gjermane.

Krejt po thone qe veç per hobi po e msojne, se nuk e kane per me ike prej Kosoves - vendit me rritjen me te larte ekonomike, n’rajon e n’kontinent.

Lajme të ngjashme