Ditë e ngarkuar në Kuvend: Mblidhen gjashtë komisione parlamentare - NACIONALE

Ditë e ngarkuar në Kuvend: Mblidhen gjashtë komisione parlamentare

2 javë më parë

nga NACIONALE

Gjashtë komisione parlamentare do të mblidhen ditën e sotme.

Si duket pushimi prej tre ditësh si shkak i Pashkëve, ka shkaktuar grumbullim të agjendës.

Komisionet:

02/04/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me shoqten e logopedëve ( ora 10:00)
3. Takim me Shoqaten e ergoterapistëve (ora 10:30)
4. Takim me grupin e specialstëve të supervizionit për Psikologji Klinike dhe Psikoterapi ( ora 11:00)
5. Të ndryshme.

Vendi: N303Koha: 10:00

02/04/2024Takim

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Rendi i ditës:

Takimi i Komisionit me kursantët e Kursit të Lartë për Siguri dhe Mbrojtje të Shqipërisë.

Vendi: N506Koha: 11:00

02/04/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport

Rendi i ditës:

1. Takim me Komisionin për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë.

Vendi: C301Koha: 11:00

02/04/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 12.3.2024;
3. Shqyrtimi i Raportit të auditimit të teknologjisë së informacionit “Sistemi elektronik i prokurimit publik e-prokurimi“. I ftuar: Kryetari i KRPP-së z.Osman Vishaj.
4. Të ndryshme.

Vendi: N302Koha: 11:00

02/04/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit nga dt. 1.3.2024,
3. Shqyrtimi i Projektligjit 08-L-242 për Performancën energjetike të ndërtesave,
4. Informata për tjetersimin e pronës së UP tek Fakulteti Teknik,
5. Formimi i grupeve punuese për projektligjet e miratuara në parim,
6. Të ndryshme.

Vendi: N303Koha: 13:00

02/04/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Rendi i ditës

Takim me z. Bertrand Bouyx, Kryetar i Komisionit për Çështje Politike dhe Demokraci në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës.

Vendi: C301Koha: 18:15

Lajme të ngjashme