Analistët nga Amerika hahen mes vete për targat: Lushi i thotë Baraliut se po përhap mjegull - NACIONALE

Analistët nga Amerika hahen mes vete për targat: Lushi i thotë Baraliut se po përhap mjegull

10 muaj më parë

nga NACIONALE

Pas arritjes së marrëveshjes për targa mes Kosovës dhe Serbisë, në vend kanë filluar përplasjet mes analistëve dhe kritikëve të qeverisë dhe përkrahësve të tyre.

Një e përplasje të tillë ka ndodhur mes analistëve që jetojnë në Amerikë.

Analisti Bleron Baraliu dhe Uk Lushi, kanë debatuar në Facebook, rreth këtij vendim.

Baraliu ka shkruar se edhe këshilltari special i DASH-it e ka përkrahur marrëveshjen për tagrat, mirëpo Lushi e ka akuzuar atë se po përhap mjegull, dukë nënkuptuar se nuk është i saktë në atë çka thotë.

Ku janë njohja dhe përfundimi i shtetësisë në OKB? Mos përhapni mjegull, z. Baraliu”, ka komentuar Lushi në shkrimin e Baraliut ku ka shpërndar cicërimin e Derek Cholletit të DASH-it.

Përplasja e tyre:

Lajme të ngjashme