"Ra ky mort e u pam" - Si doli sheshit seksizmi dhe patriarkalizmi i Kryeministrit dhe Presidentes - NACIONALE

"Ra ky mort e u pam" - Si doli sheshit seksizmi dhe patriarkalizmi i Kryeministrit dhe Presidentes

1 vit më parë

nga NACIONALE

Sikur të mos mjaftonte skandali i vrasjes para QKUK-se, për ta thelluar skandalin edhe më shumë përkujdesen Presidentja, Kryeministri, u.d e ministres së Shendetësise, me reagimet e tyre seksiste. Gjuha e tyre e është funndamentalisht seksiste, dhe hyn në kuadër të asaj që quhet seksizem dashamirës (anglisht: benevolent sexism).

Lajme të ngjashme