Profa fol - studentat ngojnë - Teknika e vjetër e ligjërimit në UP çuditë profesorët ndërkombëtarë - NACIONALE

Profa fol - studentat ngojnë - Teknika e vjetër e ligjërimit në UP çuditë profesorët ndërkombëtarë

2 muaj më parë

nga NACIONALE

Një vizitë e profesorëve ndërkombëtarë në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Filozofisë dhe bashkëbisedimi me studentë ka nxjerrë në pah një problem të madh të formuës së studimit tek studentët kosovar:

Lajme të ngjashme