Podcast Kupa e Botës -“Katari nuk duhet të fajësohet për gjëra që ndodhin edhe në Kosovë” - NACIONALE

Podcast Kupa e Botës -“Katari nuk duhet të fajësohet për gjëra që ndodhin edhe në Kosovë”

6 muaj më parë

nga NACIONALE

Ish-futbollisti kosovar, Taulant Dajaku, në një intervistë për Nacionalen ka folur për Kupën e Botës dhe skuadrat pjessmarrëse. Ai ka thënë se Katari nuk duhet të fajsohet për gjëra që ndodhin edhe në Kosovë, ndërsa për Granit Xhakën mendon se ai prapë do ta bëjë shqiponjën.

Lajme të ngjashme