Parkingu pa pagesë për mërgimtarët – A po diskriminohen qytetarët e tjerë? - NACIONALE

Parkingu pa pagesë për mërgimtarët – A po diskriminohen qytetarët e tjerë?

1 javë më parë

nga Arbër Ramadani

Sa herë që vijnë muajt e verës, komunat tregohen mjaft zemërgjera. Ua ofrojnë mërgimtarëve parkingun pa pagesë.

Gazeta Nacionale ka siguruar vendimet e ngjashme që kanë marrë komunat e Suharekës dhe të Podujevës.

Lajme të ngjashme