Kabare Podcast me Dua Lipa dhe kërcimtaren e njohur botërore - NACIONALE

Kabare Podcast me Dua Lipa dhe kërcimtaren e njohur botërore

2 javë më parë

nga NACIONALE

Kërcimtarja e parodisë, modelja dhe sipërmarrësja amerikane Dita von Teese, ka qenë në podcast rrëfen për femrat që e paraprinë dhe që i nxitën dashurinë për të performuar në skenë.

  1. Gypsy Rose Lee – nëse nuk keni dëgjuar kurrë më parë për të, shikoni filmin Gypsy me Natalie Wood. Është një portret shumë magjepsës i jetës së saj, por nëse jeni të interesuar të dini historinë e vërtetë, ju rekomandoj të lexoni një libër rreth jetës së saj.
  2. Sally Rand – një tjetër grua e jashtëzakonshme që ka udhëtuar gjatë gjithë jetës së saj; kërcimi i saj me pendë i dha asaj famë botërore.
  3. Lili St Cyr – ishte një interpretuese e viteve 1950 nga fundi i epokës së skenave të klubeve sociale. Mund të shikoni shumë video të shkëlqyera të performancës së saj. Ajo ishte një grua shumë e bukur dhe elegante, edhe pse vitet e fundit të jetës së saj ishin të trazuara.
  4. Catherine D’lish – më mësoi gjithçka që di dhe është instruktorja ime. Ajo gjithashtu krijon kostume tepër të mrekullueshme, si ai i shkëlqyeri me kristale Swarovski që vesha në Don’t Worry Darling.
  5. Dirty Martini – kur nisem nëpër turne, ajo është e para që kërkoj nëse mund të më bashkohet. Dirty Martini di si të bëjë për vete publikun në të gjithë botën; askush nuk i rrotullon xhufkat si ajo. Për mua, ajo është interpretuesja më e mirë e parodisë që mund të shihni sot – thjesht e mahnitshme!

Lajme të ngjashme