Dy audio inciizime që dëshmojnë gjendjen e tmerrshme në futbollin e Kosovës - NACIONALE

Dy audio inciizime që dëshmojnë gjendjen e tmerrshme në futbollin e Kosovës

1 vit më parë

nga NACIONALE

Ferizaj i kishte të paktën dy lojtarë me kontrata tejet afatshkurtra këtë sezon dhe si pasojë në kundërshtim me rregulloren e vet Federatës së Futbollit të Kosovës dhe të FIFA-s për statusin e futbollistëve.

Gazeta Nacionale i ka parë kontratat e Moussa Kamara dhe Helistano Ciro Manga me Ferizajn, të cilat ishin nënshkruar me kohëzgjatje më pak se dy muaj - të dy në periudhë të njëjtë - nga 6 tetori 2022 deri më 20 nëntor 2022.

Lajme të ngjashme