Cilat janë dy skandalet speciale që i qiti në pah mbrojtja e Thaçit dhe Veselit? - NACIONALE

Cilat janë dy skandalet speciale që i qiti në pah mbrojtja e Thaçit dhe Veselit?

2 muaj më parë

nga NACIONALE

Gazetari Besian Beha shpjegon për zhvillimet e fundit në Gjykatën Speciale, më saktësisht për dy gjetje skandaloze që i kanë bërë mbrojtja e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, për dëshmi të rreme që Specialja i ka marrë nga serbët.

Lajme të ngjashme