Testi i Maturës shpërndahet me të madhe nëpër grupe e rrjete sociale - NACIONALE

Testi i Maturës shpërndahet me të madhe nëpër grupe e rrjete sociale

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Sot është mbajtur afati i dytë i Testit të Maturës.

Megjithatë, edhe këtë herë problemet kanë qenë të njëjta.

Testi është shpërndarë me të madhe nëpër grupe në Viber dhe rrjetet e tjera sociale, transmeton Nacionale.

Në këto grupe, janë me qindra anëtarë të cilët po i shkëmbejnë përgjigjet e pyetjeve.

Ministria në anën tjetër ka paralajmëruar masa ndaj atyre që keqpërdorin.

Lajme të ngjashme