Raportohet se Faton Peci e Donika Gërvalla – Schwarz janë kryetarët e rinj të listës ‘Guxo’ - NACIONALE

Raportohet se Faton Peci e Donika Gërvalla – Schwarz janë kryetarët e rinj të listës ‘Guxo’

2 javë më parë

nga NACIONALE

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci dhe ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla – Schwarz, janë kryetarët e rinj të listës ‘Guxo’.

Kanal 10 raporton se me 373 vota për, këta të dy kanë marrë pozitat e reja në parti.

Ndërkaq, kanë qenë 23 vota kundër, tri abstenime dhe katër të pavlefshme.

Po ashtu, raportohet se Peci dhe Gërvalla kanë qenë kandidatët e vetëm në këtë garë.

Lajme të ngjashme