Nagavci: Vitin e ardhshëm 2209 mësimdhënës do të jenë më tepër - NACIONALE

Nagavci: Vitin e ardhshëm 2209 mësimdhënës do të jenë më tepër

2 javë më parë

nga NACIONALE

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka thënë se vitin e ardhshëm 2 mijë e 209 mësimdhënës, do të jenë më tepër.

Ajo e ka bërë këtë llogaritje, përmes formulës ekzistuese, ku llogaritet numri i nxënësve.

“Kemi thënë që të gjithë ata që duan të marrin pagë shtesë, duhet ta bëjnë në bazë meritore. Ne kemi ndërmarrë një varg vendimesh edhe për arsimin e lartë. Ne jemi duke e rregulluar në mënyrë shumë sistematike dhe profesionale”, ka thënë ministrja Nagavci në intervistën e “Java me Rronin”.

Lajme të ngjashme