Midis autostradës: Krushqit ia hedhin valles me surle e tupana - NACIONALE

Midis autostradës: Krushqit ia hedhin valles me surle e tupana

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Jemi në sezonën e dasmave. Shumë çifte preferojnë muajt e verës për ta organizuar dasmën e tyre.

Këtë verë janë organizuar shumë dasma me shumë të ftuar, ku pa dyshim atmosfera nuk ka munguar.

Por, krushqit e një dasme janë ndalur në autostradën “Ibrahim Rugova” dhe ia kanë hedhur valles.

Lajme të ngjashme