Lista Serbe: Vjosa Osmani u bë presidente falë votave tona - NACIONALE

Lista Serbe: Vjosa Osmani u bë presidente falë votave tona

2 javë më parë

nga NACIONALE

Askush nuk i merr seriozisht deklaratat e Vjosa Osmanit sepse të gjithë e dinë shumë mirë se ajo është një satelit i zakonshëm i Albin Kurtit që do të jetë në detyrë përderisa do të zbatojë verbërisht urdhrat e tij, thonë Lista Serbe

Ata deklaruan se Osmani paraqitet si komandant i përgjithshëm i "një lloj ushtrie", përkatësisht "ushtri që nuk lejohet të vijë në veri të Kosovës dhe Metohisë sipas tyre, që ka pilotë, por nuk ka helikopterë, dhe të mos flasim. për tanket dhe aeroplanët”. Shprehen nga Lista Serbe.

“I rikujtojmë zonjës Osmani se postin që e ka e ka marrë falë dy deputetëve të grupit parlamentar të Listës Serbe dhe se e di shumë mirë falë cilit zyrtar të lartë të Listës Serbe dy deputetë të grupit tonë parlamentar janë pajtuar që ta votojnë. për t'u zgjedhur në atë pozitë”, thuhet në njoftim.

Në atë kohë, siç pretendojnë Lista Serbe, “Lista Serbska dhe liderët e saj nuk ishin kriminelë”, siç i quajnë sot.

Kjo do të thotë, siç thotë ai, se Osmani i konsideron 95 për qind të serbëve që votojnë lirshëm në zgjedhjet për listën Srpska dhe që siç thonë ata nuk mund të detyrohen të votojnë kur dalin prapa ekranit në ditën e zgjedhjeve. të jenë kriminelë.

“Dëshirojmë të theksojmë se kredibiliteti i zonjës Osmani në veri është inekzistent dhe kjo reflektohet në faktin se për tetë ditë që ajo i lutet serbëve të riregjistrohen, vetëm një person e ka bërë këtë. Në fund duam të theksojmë se presidenti ynë është Aleksandar Vuçiq, i cili së bashku me ne lufton për një jetë më të mirë të popullit tonë, dhe ne e kemi theksuar gjithmonë dhe kudo që me krenari, ndërsa ajo ka pasur turp për shefin e saj, Albin Kurti”, thonë nga partia.

Lajme të ngjashme