Kuçi për rastin e dhunimit të 11-vjeçares: Fajin dhe përgjegjësinë e ka shoqëria, jo nana - NACIONALE

Kuçi për rastin e dhunimit të 11-vjeçares: Fajin dhe përgjegjësinë e ka shoqëria, jo nana

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Natyra Kuçi nga PSD ka reaguar pas dhunimit të 11 vjeçares nga 5 persona. Ajo ka shkruar se fajin dhe përgjegjësinë e ka shoqëria e jo nana.

Sipas saj, ta thuash këtë është ta pranosh narrativën e epsheve të pakontrollueshme të burrave dhe te gruas si objekt seksi, e jo si subjekt njeri.

“Nëse bash po dojmë me qenë dekonstruktiv, atëherë fajin dhe përgjegjësinë e ka shoqëria. Jo nana. Ta thuash këtë është ta pranosh narrativën e epsheve të pakontrollueshme të burrave dhe të gruas si objekt seksi, e jo si subjekt njeri”, ka shkruar ajo.

Lajme të ngjashme