Kjo rrugë do të jetë e mbyllur nga sot në kryeqytet - NACIONALE

Kjo rrugë do të jetë e mbyllur nga sot në kryeqytet

1 javë më parë

nga NACIONALE

Rruga “Nekibe Kelmendi” në Prishtinë, do të bllokohet nga sot si shkak i punimeve të parapara, e të cilat do të zgjasin një muaj. Kështu ka njoftuar komuna e Prishtinës.

“Është planifikuar që me datë 12.09.2022, të fillojë realizimi i kontratës :Ndërtimi i rrugës “Nekibe Kelmendi”, me numër identifikues 616-22-1330-5-1-2 dhe 616-22-007-512. Ju njoftojmë se për shkak të natyrës së punimeve, një segment i rrugës “Nekibe Kelmendi” do të jetë i mbyllur për qarkullim nga data 12.09.2022, deri me datën 12.10.2022”.

Lajme të ngjashme