Këto janë ngjarjet e paralajmëruara për sot - NACIONALE

Këto janë ngjarjet e paralajmëruara për sot

3 javë më parë

nga NACIONALE

Kuvendi është në pushim. Si rezultat, edhe ngjarjet e ditës janë në numër shumë më të vogël.

Për ditën e sotme janë të raportuara katër ngjarje, prej të cilave tru ndërlidhen me Festivalin e Rrushit “Hardh Fest” në Rahovec.

Ngjarjet:

10:00

Me sloganin “Ca kokrra rrushi”, mbahet edicioni i 20 i festës së vjeljes së rrushit – Hardh Fest. (N’Konak të Rahovecit, tek shtëpia e verës)

10:00

Në kuadër të Hardh Fest mbahet Hard Talk me temë “Brendimi i një vendi me potencial turistik dhe trashëgimia kulturore”. (Kuvendi Komunal, Rahovec)

12:45

Hapet Panairi i rrushit, verës, rakisë dhe gastronomisë. (Rahovec)

Bëhet hapja solemne e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit FERFILM, edicioni i 10-të. (Salla e teatrit “Adriana”, në Ferizaj, ora 20:00)

Lajme të ngjashme