Ish-drejtori i ORL-së, përfundimisht e lë punën në QKUK - NACIONALE

Ish-drejtori i ORL-së, përfundimisht e lë punën në QKUK

8 muaj më parë

nga Gentiana Hasani

Për dekada ka shërbyer në Klinikën e ORL-së së Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Por doktorin, Hajdin Thqi, më nuk do të mund ta gjejmë në këtë klinikë.

Ai përfundimisht e ka lënë punën në institucionin publik, QKUK.

Këtë e ka konfirmuar për Nacionalen vet mjeku Thaqi.

“Po, e kam lënë punën në QKUK. Kjo ka ndodhë për arsye personale dhe ka të bëjë me shëndetin. Vendimi është i pakthyeshëm”, ka thënë Thaqi për gazetën.

Lajme të ngjashme