Haxhiu demanton raportimet e medieve daneze: Marrëveshja për burgjet qëndron - NACIONALE

Haxhiu demanton raportimet e medieve daneze: Marrëveshja për burgjet qëndron

1 javë më parë

nga NACIONALE

Pas raportimëve nga mediet daneze, se marrëveshja mes Danimarkës dhe Kosovës për burgjët është pezulluar, është deklaruar ministrja Albulena Haxhiu.

Haxhiu, ka thënë se nuk është e vërtetë se është pezulliar vendimi për të marrë më qira 300 vende në burgjet e Kosovës për të burgosurit nga Danimarka.

“Ky lajm nuk është i vërtetë, në orët e hershme të mëngjesit në lajmet e Kosovës ka qarkulluar lajme se Danimarka ka pezulluar këtë vendim, dhe sigurisht se ne kemi qenë në komunikim”, deklaroi Haxhiu para gazetarëve, raporton Paparaci.

Ajo ka deklaruar se nuk e ka idenë se nga ka qarkulluar ky lajm, pasi që në tetor në Kosovë do të qendrojë një delegacion nga Danimarka.

‘’Duke pasur parasysh që delegacionet e Kosovës dhe Danimarkës kanë qenë në komunikim të përbashkët, madje planifikohet edhe një vizitë e delegacionit danez në muajin tetor, prandaj unë nuk e kuptoj sesi ka qarkulluar ky lajm”, tha Haxhiu.

Lajme të ngjashme