Dita e 14: SBASHK mbanë konferencë për medie - NACIONALE

Dita e 14: SBASHK mbanë konferencë për medie

2 javë më parë

nga NACIONALE

Zyrtarë nga SBASHK-u gjatë ditës së sotme do të mbajnë një konferencë për media ku do të flasin për ecurinë e grevës.


”11:00SBAShK-u mban konferencë për medie lidhur me ecurinë e grevës. Marrin pjesë dhe kryetari i Sindikatës së Pavarur të Arsimit të Shqipërisë (SPASh), Nevrus Kaptelli, si dhe nënkryetari i Sindikatës së Arsimit të Maqedonisë Veriore (SONK), Tafa Ameti. (Zyrat e SBAShK-ut)”, thuhet në njoftim.

Lajme të ngjashme