Dhunimi i 11-vjeçares, fillon protesta për mbrojtjen e vajzave dhe grave - NACIONALE

Dhunimi i 11-vjeçares, fillon protesta për mbrojtjen e vajzave dhe grave

3 javë më parë

nga NACIONALE

Ka filluar protesta për mbrojtjen e vajzave dhe grave, pas rastit të dhunimit seksual ndaj një të miture 11 vjeçare që ka ndodhur në Prishtinë.

Protestës pozitivisht i janë përgjigjur një numër i madh i qytetarëve.

Protestuesit mbajnë duar pankarta të ndryshe.

Njëra to jane “Ruaje çiken, eduko djalin”, “Përdhunës në burg”, “Mbrojtje për gra dhe vajza”.

Lajme të ngjashme