Babai raporton vajzën e tij të zhdukur në Prizren - NACIONALE

Babai raporton vajzën e tij të zhdukur në Prizren

6 ditë më parë

nga NACIONALE

Të shtunën në Prizren, një baba ka raportuar vajzën e tij si të zhdukur, në stacionin policor.

Sipas prindërit, vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Policia ka thënë se njësia përkatësë, është duke e hetuar rastin.

RASTET TJERA - NGJARJET:

PERSON I ZHDUKUR

Prizren 17.09.2022 – 18:00. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Njësia përkatëse është duke hetuar rastin.

Lajme të ngjashme