25 vite nga protesta studentore e vitit 1997 - NACIONALE

25 vite nga protesta studentore e vitit 1997

3 muaj më parë

nga NACIONALE

Sot bëhen 25 vite nga protesta më e madhe studentore e vitit 1997, e organizuar nga Unioni i Pavarur i Studentëve të Universitetit të Prishtinës (UPSUP).

Protestat i kishte mbështetur edhe rektori i atëhershëm i Universitetit të Prishtinës, Ejup Statovci.

Protestave iu prinë anëtarët e kryesisë së UPSUP-së në mesin e tyre edhe Albin Kurti që tani është kryeministër dhe bashkëpunëtorët e tij, Bujar Dugolli, Driton Lajqi dhe Muhamet Mavraj.

Lajme të ngjashme