128 raste aktive me Koronavirus në Kosovë - NACIONALE

128 raste aktive me Koronavirus në Kosovë

2 javë më parë

nga NACIONALE

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 128 raste janë aktive me koronavirus në vend.

Gjatë 24 orëve të kaluara Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike nuk ka raportuar për viktima, teksa janë regjistuar 15 raste të reja me COVID-19 dhe janë shëruar 25 pacientë.

RASTET:

May be an image of text that says "HENDETESISE Nr COVID-19 Doza Prva doza/ dose 904.236 16.09.2022 2022 Doza 2 Druga Second dose 824.625 Doza 3 Treća Third dose 105.104 ẽ 24 orët fundit Testirani oslednja Tested witn 4hrs 203 Doza 4 Cetrvrta Fourth dose 1.774 Raste pozitive Positive cases 15 pozitivitetit % positivity 7.38% sheruar Izlečeni/ Recovered 25 血 COVID-19 total dozave të aaministruara number dministereddoses 1.835.944 Vdekje Umrli/ Deaths aktive Aktivni slučajevi /Active cases 128 vaksinuar brenda Vakcinisani poslednia 4časa Vaccinated within hour 29"

Lajme të ngjashme