Ish-zonja e parë e Amerikës sjellë librin e dytë - NACIONALE

Ish-zonja e parë e Amerikës sjellë librin e dytë

2 javë më parë

nga NACIONALE

Libri që të gjithë prisnim më në fund është këtu. The Light We Carry, libri i dytë autobiografik i ish-zonjës së parë amerikane (i pari me titullin “Becoming”) fillon me një bisedë të sinqertë dhe të dhembshur rreth vështirësive të jetës, duke eksploruar pyetjet e mëdha me të cilat shumë prej nesh po përballemi tani: si mund të gjejmë fuqi dhe të jemi në unitet pavarësisht dallimeve tona? Si mund të krijojmë marrëdhënie të qëndrueshme dhe të kënaqshme? Dhe si mund t’ia dalim kur gjithçka duket e tepërt?

Me mprehtësinë dhe mençurinë që e karakterizon, Obama propozon strategji që të gjithë mund t’i përvetësojmë për të na ndihmuar të përballemi me ndryshimin, të gjejmë shtigje të reja për të ecur përpara dhe të ruajmë ekuilibrin në lëvizje, duke ofruar një fije shprese shumë të nevojshme në këto kohë pasigurie.

Samantha de Haas është kryeredaktore e përkohshme ekzekutive dhe kryeredaktore e Service95

Lajme të ngjashme