Funerali i Mbretëreshës Elizabeth II përmes fotografive - NACIONALE

Funerali i Mbretëreshës Elizabeth II përmes fotografive

4 muaj më parë

nga Miranda Shala

Pas një funerali historik në Westminster Abbey, arkivoli i Mbretëreshës është rrugës për në Kështjellën Windsor.

Të ftuar në Abbey, ishin rreth 2,000 njerëz, duke filluar nga liderët botërorë deri te punonjësit e kujdesit shëndetësor dhe vullnetarët.

Më poshtë ju sjellim disa pamje nga funerali shtetëror për Mbretëreshën Elizabeth II.

Lajme të ngjashme