Nxënësja nga Ferizaji nën presion e me përcjellje të Policisë: Çka ndodhi në shkollë derisa gazetarja ishte aty? - NACIONALE

Nxënësja nga Ferizaji nën presion e me përcjellje të Policisë: Çka ndodhi në shkollë derisa gazetarja ishte aty?

1 javë më parë

nga NACIONALE

Çështja e vajzave me shami që nuk po lihen të mësojnë lirshëm nëpër shkolla shkaku i një Udhëzimi Administrativ të para gati një dekade vazhdon të prodhojë lajme vazhdimisht. Kësaj here kishim një rast interesant në Ferizaj.

Gazetarja Besarta Hoti u lajmërua se një vajzë me shami madje kishte qenë edhe me përcjellje policore. Asaj nuk i ishte lejuar vijimi i rregullt i mësimeve, derisa siç rrëfen edhe vetë kujdestarja e klasës edhe e kishte larguar nga ora e mësimit.

Gazetarja has në korridor të shkollës mu në prindin e saj dhe në zv. drejtorin që po debatonin me njëri-tjetrin.

Për ta parë se çka ndodhi ju ftojmë ta ndiqni videon e mëposhtme:

Lajme të ngjashme