"Allahile a pe Albinin tu pi raki e venë në Ramazan?" - hoxhë Enes Goga përgjigjet në pyetjet provokative - NACIONALE

"Allahile a pe Albinin tu pi raki e venë në Ramazan?" - hoxhë Enes Goga përgjigjet në pyetjet provokative

1 vit më parë

nga NACIONALE

Hoxhë Enes Goga është i ftuari i radhës tek “Intervista e Buzhalës” dhe si zakonisht para se të shkojnë në studio, tek zyra e Berat Buzhalës shkoi gazetari Vullnet Krasniqi për të bërë një intervistë të shkurtër.

Hoxhë Enes Goga pyetet nga gazetari për iftarët komeracial të restoranteve, të mirat e Ramazanit dhe shumëçka tjetër. Hoxhë Enes Goga u pyet edhe për faktin që kryeministri Albin Kurti u pa teksa konsumon alkool gjatë javës së parë të Ramazanit.

Më saktësisht Kurti piu një gotë raki teksa i shkoi në konak Ramush Haradinaj dhe piu një gotë verë kur vizitoi kryeministrin Edi Rama në Shqipëri.

Lajme të ngjashme