Petrol Company fillon lojën shpërblyese të shumë pritur me sms - NACIONALE

Petrol Company fillon lojën shpërblyese të shumë pritur me sms

2 javë më parë

nga NACIONALE

Kompania e njohur e derivateve, Petrol Company fillon lojën shpërblyese për klientët e saj të çmuar.

Gjatë çdo muaji do të ketë fitues të veçantë, duke krijuar një mundësi të vërtetë për të gjithë klientët e kësaj kompanie të fitojnë njërin nga shpërblimet!

Lista e dhuratave është e gjatë dhe përfshin artikuj dhe produkte shumë të kërkuar.

Fituesit do të mund të fitojnë iphone 14 ( Sasia 2), Trotinet me rrymë ( Sasia 2), Samsung A34 (Sasia 1), Air Pods origjinale (Sasia 1 ), 60 euro derivate ( Sasia 1), 50 euro derivate (Sasia 1), 20 euro derivate (Sasia 5), 10 euro derivate (Sasia 10), darkë për dy persona (Sasia 10), Ujë të xhamave 2L (Sasia 50).

Nëse keni dëshirë të merrni pjesë në këtë aventurë të shpërblimeve dhe të fitoni një nga këto shpërblime të mahnitshme, rregullat janë të thjeshta.

Të drejtë pjesëmarrje në lojë kanë klientët që furnizojnë automjetet e tyre me derivate në Petrol Company mbi vlerën 20 euro, klientët që blejnë në market mbi vlerën 10 euro dhe klientët qe ushqehen në restorante mbi vlerën 10 euro.

Për të marrë pjesë dhe për të fituar shpërblime fantastike, pasi të keni bërë blerjen ose shfrytëzuar shërbimet, ruani kuponin dhe dërgoni një SMS pa pagesë në numrin 50100.

Në tekst shkruani numrin serik të kuptonit dhe Petrol Company, p.sh.: 01234567, Petrol Company.

Ky është hapi i vetëm që ju ndan nga mundësia për të fituar një nga shpërblimet e çmuara.

Pastaj, ju do të merrni një mesazh falënderimi për pjesëmarrjen në lojë dhe në atë moment hyni në garë për të fituar. Klienti i cili furnizohet më shumë me derivate, bën më shumë blerje në market apo restaurant ka mundësi më të madhe për të fituar.

Vëmendje!!, ju lutem ruani kuponin sepse duhet ta dorëzoni në momentin e tërheqjes së shpërblimit.

Për më shumë informata, ju lutem të drejtoheni në pikën më të afërt të Petrol Company - së ose na kontaktoni në numrin tonë të telefonit 080080089 (pa pagesë).

Petrol Company ka kënaqësinë të ofrojë këtë mundësi të jashtëzakonshme për të shpërblyer dhe falënderuar klientët e saj për përkushtimin e tyre ndër vite.

*Artikull i sponsorizuar!

Lajme të ngjashme